NUFFNANG AD

Wednesday, January 14, 2009

Myself Story Today



TENGOK BOLA MU VS CHELSEA
DI HALIM HARIS YAP TAU SAH
PAKAI SWEATER
PADA PUKUL 10 TELAH KUAR RUMAH SEDANGKAN GAME START 12AM
APA DAA

Myself mendapat kiriman nota SMS dari sahabat baik semenjak hari Khamis, mengajak menonton SUPER SUNDAY di port "baek"...haha begitu teruja kami sebab perlawanan MU lawan THE BLUES tu

dengan berbekalkan keazaman demi menebus kekalahan ketika final CHAMPION LIGA
kami duduk bersama geng2 familiar budak chelsea, manakala puak MU di belah kanan, dengan warna2 merah putih depa...haha
myself pakai sweater dark blue je



di atas adalah nasi lemak dan kopi kepiaw yg diorder...sungguh kelat melat...

perlawanan bermula dengan CHELSEA membariskan ke11 yg terbaik sekali...dgn drogba menjadi peneraju utama. melihat ketiadaan Rio Ferdinand dan diganti dengan evan yg kurus gitu dijangka dpt dirobek drogba dgn mudah

sekali bila dah main, myself tgk MU apa punya perform la...espesially berbatov dan vidic yg memang meletup malam tu...bermulalah episod tensen myself dan teman, bermula dgn gol pertama oleh VIDIC, even Rooney dgn Giggs buat lawak (tipu helah) yang membuatkan port "BAEK" berderai dengan ketawa...(amik corner pantas, dan gol heading by ronaldo, namun dibatalkan), tapi 6 saat lepas tu, gol juga walaupun dorg main tipu tadi melalui heading vidic...haha (berbatov assist)

goal kedua ok juga oleh rooney dan assist by evra

manakala goal ketiga melihatkan latihan dan chemistry yg ada dalam MU terserlah, free kick di bhgian kiri gol oleh ronaldo. (begini ceritanya) dalam kotak penalti ada vidic dan berbatov..sblm ronaldo amik freekick, vidic ada bisik sumthing pada berbatov (masa ni berbatov dijaga rapi oleh di santo kot) dan vidic , carvalho yg jaga kot)...dan masa ronaldo dah nak sepak, berbatov lari ke depan, so bek chelsea ikut la, tapi kan, vidic ada dan tahan bek tu plak pakai badan dia, so berbatov yg tak dijaga sebat la bola tu...MAKA, TING TONG 3-0 LA aku kena kitai...goal tu aku rasa amat la hebat, sebab nampak sgt dah diplan...haha

konklusi, walaupun chelsea tewas, namun persembahan MU malam tu mmg A LA...puas hati aku walaupun berembun malam tu.so, man of the match malam itu adalah BERBATOV...pada aku la

3 comments:

HinT DaRi PerihaL said...

hhahahaaaa....chelsea xpenting bagi aku..menang ker kalah..xkesah..aku nak tgk Man U lawan LiverPool nanti..maknanya..ko akan bersengkang mata dgn zul...huhuhhu..

Man U 3 Chelsea 0...gud boy...untuk pemain gay dari portugal... =]

Yazid Husain said...

bhusan kalu MU memang. fanatik

HinT DaRi PerihaL said...

alaaaa..aku silap komen rupanya..aku lupa ko suka chelsea...T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER