NUFFNANG AD

Thursday, December 16, 2010

ALONE - Kadang2

Foto: Si Serabut yang Serabut makan Prosperity. Masih menunggu perasa Ayam. Dinda2, bila nak bawa kanda makan Perasa Ayam Plak.



Assalamualaikum…Taktau nak citer apa…Just kadang2 aku suka merayau sorang2. Sendiri. Berikut adalah rentetan aku sorang2.

Foto: Korang tengok, aku shopping kat Ikea Sorang2. Gila Kentang. Ohye, IKEA ni besar, sila pastikan pasangan atau anak2 anda sentiasa di sisi. BTW, IKEA ada meatball sedap. BTW lagi, Stool Chair tu sebenarnya kerusi ke tong sampah?

Alone 1: Selalu je balik keje makan sorang2.
Alone 2: Pergi shopping sorang2 dekat Jusco.
Alone 3: Tido sorang2. Eh.
Alone 4: Dalam perancangan (Tengok wayang sorang2) HAHA.
Foto: Nanti kita akan tua. Bersendiri. Hanya amalan dan anak2 menjadi peneman diri. (Gila Polite Bahasa Gua)
Eleanur P/S: Dahla...Gua ingat gua nak balik kampung la…Nak berehat tenangkan minda. 

9 comments:

Kim said...

penah makan sorang2 kat kenny rogers. orang lalu lalang sume beri pandangan simpati. padahal makan dgn sgt gembira. haha.

~~DucKneSs~~ said...

tua2 ada kemungkinan berteman..mati pon ada kemungkinan berteman..yang kompem sendirian ialah waktu di depanNYA nnt..

toyolkiut said...

alone??
kesian..
jom ikut toyol pegi menyamun beger kfc..

♥ Si Mawar Khayalan✈ said...

hahahah..setuju dgn duckness...
selalu jer jalan2 sowang2..
tgk wayang sowang2...
tapi kalau jumpe member...
mesti diorg akan ckp xpercaya lah
mane bf ko ...ko sorok
rase mcm nak bg makan kasut je time tuh=)) tahulah die tgh jalan dgn bf (T.T) perli lah tu

ZaliHazali said...

kim:
cayalah kim. mmg cool tau makan or shopping sorang2. tapi orang suka pandang kita. pelik ke makan sorang2. hehe...cool adalah.

ZaliHazali said...

duck:
kemungkinan mungkin ada. hehe. maka carilah teman yang akan teman kita sampai kita tu nanti. wink2.

ZaliHazali said...

TK:
Kadang2 je alone. dan alone yang kadang2 tu bagus tau TK. Tapi jgn alone yang tersengih sorang2. hehe

ZaliHazali said...

Mawar:
haaa, nak eksen la tu ada pakwe...biarlah dia. hero kalah dulu.hohi2. tapi mereka yang berani alone tu. cayalah.

Un Phat Lee said...

homesick ke der? ehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER