NUFFNANG AD

Wednesday, January 19, 2011

2010 nan Indah

Salam. Yo. Akhirnya berkesempatan nak upload gambar2 sepanjang 2010 yang indah. Sememangnya tahun yang indah untuk gua. Macam2 kenangan. Malas nak type, baca je caption kat gambar2 tu. LAYAN.

Foto: Januari, makan bersama Geng 3 Jari. Bercerita kisah Budi. Haha.


Foto: Bergambar di depan Zon Regency. Event BIOJOHOR buat kat sini. Haruslah gua turun tengok Site.
Foto: OOO. Korang, suda lupa sama aku yer sekarang. Jum dating. Tengok adik manis kat Jalan Susur ke?

Foto: Bersama Ferrari gua yang baru lepas polish dan didatangkan bersama Gundik sekali (Baju Merah)
Foto: Gua ada Conference kat Tawau. Kenangan yang berbaloi even aku jalan2 sorang2 kat Pekan Tawau tu.
Foto: Nasi Dage kat Pasar Besar Siti Khadijah. Besaq ok Udang tu. Ore Kelate Semua Manis2. Huhu.

Foto: Sedap ok Ayam Percikssss. Haaa...Sila pilih bahagian Punggung.

Foto: Ogos, kenangan main Painball firstime. Pediss ok belakang gua kena tembak dekat2. Dendam ok.
Foto:  22Mei10, Amik gambar Fashion Show. Di sinilah ianya bermula.
Foto: Suara Husky gua berkumandang di Corong Radio Best 104. Haha. Terima kasih kepada yang gelakkan gua. Haha.
Foto: Rupa2nya aku pernah jual Kad Pintar PLKN. Haha. Macam2 keje aku dah buat rupanya. Boleh letak dalam Resume.

Foto: Masa Dinner BIOJOHOR. Haa, BIOJOHOR kali ni berjaya make lebihan RM100K tau untuk budak2 setahun jagung macam kami. Niza = Cup Corn, En Hafis = Pop Porn,eh, Corn.

Foto: Disember. Wajah terbaru gua, sapa ntah amik gambar gegar seribu...Bagus. Takpayah susah2 aku nak blurkan. Haha.
Eleanur P/S: Haha. Itula serba sedikit coretan 2010 gua. Semoga 2011 ini akan mantain or lebih gumbira. Syukur kepada Allah. Apa yang penting, happy Selalu.

7 comments:

Mata Pena Fadz said...

wah..rse cm sy plak yg jOin awk jln2 skali...besh2...

Un Phat Lee said...

bro...dating tak ajak gua woo..sdey ni. :P

~~DucKneSs~~ said...

gambar ke3
aku cm kenal je mamat sebelah ko tuh..


pasar tawau itu..i've been there too..beli tak ikan bilis fofuler tu?

ZaliHazali said...

Fadz:
hahaha...ayuh jadi geng kaki jalan

+ amik gambar cecantik

ZaliHazali said...

phat lee:

lu lagi jalan best tak ajak gua...haha

ZaliHazali said...

duck:
haaa, aku beli ikan masin resaksa je.

dengan brooch gile babi banyak (buah tangan)

nusha said...

plg minat tgk ayam percik tu!!!suke3x.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER