NUFFNANG AD

Tuesday, October 25, 2011

TERBANG BERSAMAMU

Assalamualaikum...

Adoii, lama dah tak update ini blog ok. Busy tang mana pun aku taktau. Tak rasa nak update la gua rasa. Btw, pagi tadi kawan gua kol, ngadu pasal gf dia yang suka nak control perjalanan hidup dia, haha, macam2, kapel zaman sekarang kan. Sebelum aku bagi jalan penyelesaian aku, meh aku citer apa GF kawan aku tu control dulu, haha, comel je.

1. Make Call selama 81 kali tanpa nak henti2 - pehhh rimas ok kol banyak2 kali ni, (kawan aku ni kena bawa charger bersama2, sebab bateri cepat habis). Haha, banyak kerja lain nak buat la, tolongla paham adik manis oiii.

2. Persoalkan number2 tak dikenali kat bil henpon - ewwww banyak nyer masa GF kau bro nak check, baik belajar buat Cup Cake, lagi best, please la.

3. Pi send msg kan inbox FB kawan girl - Ayoo, janganla nak gaduh2 pasal lelaki cik kak, kawan aku ni bukan bagus sangat pun, ko nak rebut2 kan, malu la...

4. Tolong jawabkan telefon - ni pun lawak, so, kita ramai2 pun blh ramai kawan kan, hidup pasti lebih meriah. Yer meriah la sangat.

5. Nak kena diupdate kat mana berada - yesss, mmg selesa la mcm ni, cthnya: Nak pi toilet update, pi makan update, semayang update, beli cakoi pun nak kena update. Adik manis, meh abang masam nak tanya, adik manis selesa ke kalau adik manis tengah lepak2 dengan kawan2 ke, sanak sedara, abang masam kol tanya itu dan ini, sure adik manis pun tak selesa kan, habis adik manis ingat, BF adik manis tu tak rimas ke, adik manis sendiri pun nak space kan, so, tolerate la adik manis.

Dah, 5 je yang aku ingat, lagipun ni ada meeting sat g, pastu nak kena cari bahan untuk English Class on Friday, nanti kang Kak Fafa bising plak. Btw, kawan aku ni bukan hensem mana pun, yang GF dia kalut sangat tu apasai la, xpaham aku...(Solution: Haha, gua dengki sebab GF dia cunnnnn, kawan aku ni, biasa2 aje). Nah la gambar Nik, dulu masa form 6 selekeh lagi sengal, after 7 year tak jumpa, haaa, Mari ok.

Gambar kaf FB Nik yang dapat 48Like dan 86Komen

1 comment:

? said...

haru nya..

kalau hati dh suka nk kate pe kn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER