NUFFNANG AD

Thursday, December 11, 2008

STORY TODAY is KAD KAHWIN




myself rasa, myself jarang bercerita, so nak bercerita juga la macam kwn di Boyz Club yang lain (MR Y, hint dan A.Z.A) dan tertel dan st tercinta juga...
Majlis perkahwinan antara en ikmal dan bakal puan cik sh. ashikin ni akan diadakan pada pada 20DIS2008 ni hari sabtu bersamaan 22 zulhijjah bertempat di 17 a, lorong idrus, jalan mohd salleh, pontian johor...

akhirnya berkahwin pun cik sharifah kita ni, syukur ke hadrat ilahi, apa yang pasti mesti grandmajlis cik sh kita ni, yela, pengantin sulong keluarga...harap majlis itu berlangsung dengan gumbiranya...

masa myself praktikal, insan pertama yang myself jumpa dekat opis ni adalah cik sh. ni...first, dah nampak ada cincin di jari, so, tertanya la pasal status beliau...orangnya nice, dan sweet gitu...so, first impression, harap2 orang kat opis ni mcm cik sh. kita ni, tehn, mmg betul, semuanya baik2...hehe...lagi pasal cik sh. kita ni, dia suka ketawa dan jarang nampak dia moody...hehe...sweet2

so myself dengan jayanya, ingin membentuk pakatan konvoi ke majlis ini nanti dengan membawa gerombolan bachelor dan bachelorette untuk memakan ns minyak yang terhidang...pastu, kami akan bergentayangan di sekitar pontian mencari kuda laut(hint), ikan pecelelei (hanna the ent.) seafood la...

so, kita jumpa di sana geng...

myself untuk A.Z.A lagi: lu lambat lagi la bebbbbbbbbb...
kad yang simple and sweet, but meaningful, nanti nak tempah la...

3 comments:

Yazid Husain said...

hahaha. macam kapal singh cepat sungguh

myself said...

saje nak bakar sahabat baru dalam dunia blog agar dia lebih bersemangat untuk bersaing dalam dunia yang mencabar ini

myself said...

saje nak bakar sahabat baru dalam dunia blog agar dia lebih bersemangat untuk bersaing dalam dunia yang mencabar ini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER