NUFFNANG AD

Monday, October 18, 2010

MUHAMMAD RAYYAN HAKIM yang HENSEM


Assalamualaikum, kemalasan melanda beserta hujung2 minggu yang busy tak ingat membataskan gua untuk mencoret tinta2 ke atas blog (Haa, bermadah kau). Pada tarikh 10.10.10 pada pukul 730 malam, gua dengan ditemani mama, abah, dan ayin pergi menangkap gambar sambutan hari lahir MRH yang Hensem. HEHE. Memang mencabar la ambil gambar MRH yang berumur 1 tahun ni. Asyik nangis dan nak dikelek je oleh Fidah. Syukur, lama kelamaan, RAYYAN dah boleh ketawa dan senyum masa gua ambil gambar dia. Thank Fidah, sebab sangat membantu “menghidupkan” mood Rayyan malam tu. Cayalah Rayyan. Nanti kalau ada jodoh, kita amik gambar Rayyan dengan Qasih masa di PD nanti yer. Dah boleh start tempah baju la Fidah dengan Kak Lili.
Foto: Gua suka la gambar ni...Ada mood orang kata. Lalu dengan pantas terus je gua menghitamputihkan gambar ni.
Btw, gambar ni Fidah dah hantar untuk Pertandingan Baby Comel kat FB PaPa MaMa. Kawan2 boleh Vote Rayyan dengan Klik Like pada gambar dorang. Secara tidak langsung anda Like juga gambar gua. Haha. (Saya budak baru belajar ambil gambar) Ini gua sertakan link Like tersebut. 
Foto: See, hensem kan. "Fidah, laki kau hensem mana kau jumpa, anak kau pun comel...Haha.
Foto: Haa, ni la gambar mereka sekeluarga. Kawan gua yang dah kenal gua selama 2 tahun baru dia puji gua hensem. Itu pun dia cakap hensem bermusim. Tgk sekali gambar laki Fidah ni terus cakap hensem. Hampeh. Hahaha.
Eleanur P/S: Kini, gua tak hanya pandai ambil gambar adik manis je macam yang dinda2 cakap. Dinda2, kanda pun pandai ambil gambar baby juga tau. Hehe.

1 comment:

~~DucKneSs~~ said...

and yet it's not the proof of ur greatness..

lelaki itu aku pon kata hensem..

and as for babies, they are unexceptionally cute in all photos..(sama cam gadis cantik)..

need to work out ur 'tgkp gmbr' skills on perempuan xcun..hahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER