NUFFNANG AD

Wednesday, February 23, 2011

AIMY & FAIS, JITRA KEDAH - KEMBALI PULANG KE UUM

Foto: Aimy. Cantikknya kawan aku sorang ni. So Blossom and Bloom. Tahniah Mi. Dilupa jangan moment kita makan roti nan dan kutuk bos masing2. Keh2.
Foto: Seronok tengok orang ramai gotong royong memasak untuk jemputan, masak on the day plak tu. Thumbs Up untuk All Orang Kampung. Cayalah. Haa, makcik2 ni suka je nak offer aku menginap rumah depa. "Takpelah makcik, saya duk bilik adik saya kat Sintok je. "Makcik ada anak dara ke? Eh, hahahahaha.
Foto: Masak nasi bertingkat2. Menarik ok kaedah ni. Sporting la Pakcik.
Foto: Alalalala. Comel adik2 kau ek Aimy. Hehe.
Foto: Inilah kampus gua beberapa tahun dahulu. Tempat gua study dan mencurah keringat mencari ciki. Eh.
Foto: Nasi Goreng Ayam Faveret Selama 3 Tahun Gua kat UUM. Haa, betul2 tepi Jalan kat Busten Changloon. Haa, pakcik makcik kedai ni masih ingat gua ok. Haa, lain kali jangan hanya senyum pada ciki, senyum la pada pakcik makcik juga.

4 comments:

~~DucKneSs~~ said...

tudung pengantin ana merah tu kemek..

cian dia..

Un Phat Lee said...

dari gambar tu...gua boleh bayangkan kesedapan nasi tu.ehe

sha said...

Turun ke majlis Aimy ker? Wah, sempat ek.. jeles2, tak sempat nak pergi.. hehe~

Sos Tomato said...

woi...nape xtapaw kat aku nasik ayam tu..teringin kenangan kita makan di sana..bersama en Mizan Hil'mizan..ahaks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER