NUFFNANG AD

Tuesday, January 19, 2010

Sedap Ok, J.CO Donut !!!

Wahhh...donut yang ceria. Asyik review pasal Hotel je. This time pasal makanan la plak...

Tajuk: Mari Makan Donut
Date: Bulan Oktober 2009
Venue: J.CO Donut Cawangan K.L
Gambar: Sebenarnya ada 7 Donut, tapi saya dah bedal yang lain2...
Harga: Tak mahal sangat, lagipun sedap tu...wuhuuu...

Pilihan Menarik Untuk Anda:

1. Coco Loco
2. Hazzle Dazzle
3. Alcapone (yang ada keping2 kat atas ni haa)
4. Why Nut (yang putih tu)


Ni alamat dia dekat K.L tu, kalau jumpa boleh la singgah makan, tambahan ada disediakan WIFI untuk pelanggan layari Facebook...

Gadis Hot: J.CO Donut ni berasal dari Indonesia, sebab tu la mostly staff dia semua orang sana...
Kawan Gadis Hot: Wahhh, yela. Tapi nampak mereka semua mcm student je, maybe part time.
Gadis Hot: Maybe.
Staf J.CO: Kalau amik set ni, akan percuma 1 donut (6 + 1 = 7).(Kalu tak silap saya la)
Kawan Gadis Hot: Wahhh, best..jom pilih, 1,2,3,4,5,6,7

Dialog customer depan saya. Pasang telinga betul aku ni...Wahhahahhaha.Maaf.
Abang kacak J.CO sedang membuat air yang sedap. (Asyik sedap je).
Abang ni cool la orangnya...
Sedikit Fakta Tentang J.CO Donut:

1. Kedai pertama yang dibuka adalah di Supermall Karawaci, Indonesia pada 26 June 2005
2. Ada 65 outlets di sekitar Indonesia, Malaysia, Singapore.
3. Menang "Best Donut 2006".Wahhhh
4. Coco Loco sedap, pastikan ada (Fakta Saya Sendiri)
http://tawaketawa.blogspot.com/


So, bagi sesapa yang berkeinginan nak makan, bolehlah cari kat K.L...
Tapi kalau anda berkunjung ke luar negara, especially Indonesia lagi la merata2 ada...
Kalau pi Bali nak makan J.CO, ni kedai dia, pi cari...kat Galleria Mall.
Kalau kat Johor, ada kat City Square, nah no dia, boleh contact untuk tempah donut.(07 2212 177)



Dah beli, so, meh jalan2 sekitar K.L sambil makan donut...Jalan + Makan + Jalan + Makan
http://www.jcodonuts.com/
(sebelum terlupa, web dia menarik dan yummy2)

SELAMAT MENCUBA!!!

8 comments:

Hint PerihaL said...

woit..bila nk blanja aku ngn hana?..org len senang jer ko blanja..huu

myself said...

boleh boleh...dtgla kluang, kita pi makan kedai iwan, nasi lemak ayam kari...sgt sedap ok...wahahahaha
sila bawa tunang masing2 ok.tq

~~DucKneSs~~ said...

aku pon amat suka JCo..amat sedap..dulu aku igt Dunkin Donut plg best,but after rs JCo,huwahhh..incomparable..

Dunkin Donut,sila masuk tong sampah..

~~DucKneSs~~ said...

btw,penang pon de gak cwgn dia..kt Queensbay mall..hahhaha..i'm in heaven kan?

myself said...

betul la duck, sedap kan donut dia...JJ queenbay ke...masa belajar aku pernah pi sekali...ohye, senang2 dtgla johor...boleh jumpa kami semua di sini...
duck yang msytery

cik EPAL said...

sedapnya donattttt :D

~~DucKneSs~~ said...

yup..queensbay jusco..hahhaha
rasanya cm mau mkn tetiap minggu,tp mengenangkan aku tgh sarat mengandungi lemak nih,kne cut down sket..hahahha

misteri ke?hahha..no lah..

cik EPAL said...

memang sedap...yummy :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER