NUFFNANG AD

Tuesday, January 5, 2010

thistle, JOHOR BAHRU

Tajuk: Hotel Room Services
Date: Minggu Lepas (Sebelum New Year 2010)
Venue: thistle, Johor Bahru
Participant: Jumlah Rahsia
Menu: Sirlon Grilled Apantah

Sea View, dari bilik ni kita dapat tengok Laut dan dapat tengok Singapore kalau ada teropong. Ya, Singapore. Bawah anda plak ada kolam renang untuk pelbagai peringkat umur. Mari mandi.

Info:
Thistle Johor Bahru is the perfect starting point for your travels to South East Asia especially when it comes to shopping, dining and entertainment. Offering 380 rooms, 3 restaurants, 2 bars with live music, large events space, resort style swimming pool and fitness centre with spa, ideal for business or pleasure. (SETUJU)
Perlunya adik yang manis di Meja Depan, sebab first impression yang baik penting dalam menggambarkan hotel yang bakal anda stay kan...haha. Btw, we all berpeluang dijamu dengan menu ala carte pada hari tersebut...Hidangan hari ni semua steak...Even ada juga la nasi2 dan beef curry, tapi steak juga yang budak2 ni pilih...Tapi, mari mulakan dulu dengan appetizer...Yumm yumm dan yumm yumm lagi.(Maaf, gbr steak kurang cantik jadi malas nak masukkan). Tapi sedap la.


Jadi, bagi sesiapa yang berkunjung ke negeri Johor, bolehla menginap kat hotel ni sebab:
Ideally located for shopping, dining and entertainment. Large events space and resort style facilities near amenities
. Yang penting banyak tempat shopping kot. Kat atas ni pemandangan di sekitar Hotel ni. Ohye, malam2 kat area Jam Besar tu, ada CUCUK-CUCUK. Ala, tempat makan tong tau fu la...Try la...Maklumat lanjut, roger je alamat ni:

thistle, Johor Bahru
Jalan Sungai Chat, 80720 Johor Bahru
Johor, Malaysia
Phone: +607 222 9234
Fax: +607 222 0153


Thank, sgt2 kat Cik Retna dan cik assistant beliau, sebab layanan yang sangat A ok.

5 comments:

~~DucKneSs~~ said...

weh,sori sbb da lm xsinggah page ko..aku tlupa update address ko ah..hahaha..lame excuse..

btw,aku amat jeles dgn keefektifan rombongan lawatan ko..len kali kalo de pape aktiviti,mo join jugak..hahahha..(buleh ke?)

myself said...

Boleh je duck...
boleh join kami jalan2 dan amik gambar 10 keping...
yang penting, jgn segan bila aku amik gbr ko...
vroom

myself said...
This comment has been removed by the author.
cik EPAL said...

macam best :)

~~DucKneSs~~ said...

huwahhh..set..
aku join rombongan ko kang..
tp rombongan yg destinasi bajet ah..
hahahha
student g nih..

owh..
kne jadi model gak ke?
susah jugak tuh..
tp kalo de geng utk menggila,okeh aja..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER