NUFFNANG AD

Monday, January 11, 2010

The Zon Regency Hotel...HO HO HO

Tajuk: Salam New Year 2010
Date: 31.12.09
Venue: The Zon Regency Hotel, Johor Bahru
Peserta: 2 Orang. (Haha)
Menu: Lu tapau sendiri la kat Singgah Selalu (Ayarkkk)

Gambar: Abang Santa sedang duduk sambil melambai tangan kat saya. HO HO HO kata Abang Santa. saya plak, HORA HORA HORA.

Mendaki eskelator ok. sebab masih awal pagi dan tak on lagi suis eskalotor ni...wahhh...cuba tgk, dah 6 tingkat saya mendaki. sangat penat lelah (wahahaha...padahal, naik lif dari G ke level 5).
Perjalanan ke Hotel ini dimulakan sekitar Jam 0900am yang mana mood saya masa tu, sangat ngantuk...dahla partner saya si N tu takmau ikut.

Puan Baju Kuning: Wahh, bagus la konsep senaman pagi yang Hotel ni organise...
Puan Baju Hitam: Menyahut seruan kerajaan, badan sihat, otak cerdas
Puan Baju Kuning: Betul, btw, ada berapa lagi anak tangga kita nak daki ni...
Puan Baju Hitam: Xbanyak, adalah lagi 2 floor.


Ruang makan dan lepak2 yang agak luas dan selesa di Hotel The Zon ni...Lets Futsal.
Ni rasanya berada di Paras 5.


Gambar belon ok. Ribuan belon ni sebenarnya berada atas kepala saya, dan ada jaring untuk menampung belon2 tu sementara menunggu detik 1200am 2010. Kiranya tepat pukul 1200am belon itu akan dilepaskan dan jadilah HUJAN BELON untuk para tetamu yang ada kat hotel ni. Wahhh, sangat meriah. Tenggelam dalam lautan belon. Kalau belon2 ini berisi air, mesti bertambah menarik dan cepat je belon sampai ke lantai. xla jenuh kita nak tgu belon tu sampai kat kita. Menarik.

Itu saja, sepintas lalu, merayau2 di The Zon Hotel, ohya, sini dekat dengan Stulang. Jadi, malam2 bolehlah jalan2 cari makan dan rayau2 sekitar hotel ni...shopping pun ok juga.

Website: www.zonhotel.com.my

4 comments:

~~DucKneSs~~ said...

weh..ko kije pe bro?
xpueh ati tol tgk ko jenjalan..huhuhuh..mo ikot jugak!!

Hint PerihaL said...

bgus la en.hazali. at least ko da berani kuar dari kepompong. melangkah dulu kecik2..nnt biasa la for the next big step..

en_me said...

merayauu sakannns.. ehehe

myself said...

duck: keje aku mencari hotel dan rasa makanan kat hotel...(sbnrnya keje aku anjur event, so tu tgh cari lokasi yang sesuai la tu...wahahaha). thistle best, jamu kitorg lunch steak ok...sedap.

hint: yaa betul, mari hijrah...wahahaha

en me: merayau2 untuk masa depan...yang gemilang.cool

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER