NUFFNANG AD

Thursday, July 9, 2009

PERKAHWINAN HAJAR DAN ZUL

Majlis Perkahwinan Mempelai Hajar dan Zul yang berlangsung pada 290609 di rumah kedua orang tua Hajar...Tema kaler nyer adalah hijo yer...saya rasa sangat kena dan match apabila digandingkan baju di atas tubuh pemakai...Tahniah.
Aku rasa gambar hajar tengah tgu kawan ni sangat sweet untuk dipublish...

Dialog 1

Aku yang amik gambar: Hajar, sila tengok sini aku nak amik gambar...
Hajar yang kahwin: Jap la, tengah cari kawan ni
Aku yang amik gambar: Ishh pompuan ni...

So, terjadila gambar seperti di atas...Tapi aku suka sgt gbr ni...hehe.TQ Hajar
Bukan nak amik gbr crown sgt pun, just nak nampakkan pengantin lelaki di belakang tu je...

Yaaa sesi bergambar di atas katil pengantin...
Sambil pegang bunga...

Kak Andam: Zul, jangan la malu malu plak, rapat la sikit
Zul (Pengantin Lelaki): Tersenyum (senyuman malu + gatal2 sikit)
Kak Andam: Weiii cium la pipi isteri ko tu...
Zul (Pengantin Lelaki): Malu la kak
Aku yang amik gambar: (Dalam hati: Malu konon)kahkahkahkah

Ini mata dalam filem AYAT AYAT CINTAN
"Maafkan bila ku tak sempurna...
cinta ini tak mungkin ku kicap...
Sila sambungkan...hehe

Ini pula dalam filem Transformers
Gadjet ini adalah milik kawan pengantin
So, tengah dia amik tu, aku pun memintas dengan pantas amik gbr henpon dia
Thank yer dik...

Btw, itu la gambar2 yang saya amik untuk diselitkan dalam album kahwin mereka
SEMOGA KEKAL BAHAGIA KE ANAK,CUCU,CICIT DAN SETERUSNYA...

4 comments:

Hint PerihaL said...

weh, nnt bagi bantuan kewangan sama aku untuk beli D60..nnt aku tlg ko beli D69 plak..wahhh, xsabar duhh..sial..naper duit aku maseh xcukup..

myself said...

hint:
aku selangkah di depan ko
sebab aku ada beg dslr nikon
kehkehkeh
ko ikut je cara aku membeli blah
beli terus kalau duit ada
itu je caranya...
hahahaharun

yginsaf4 said...

chantekkk..

myself said...

en me:
apa yang cantik, bajunya kah?
fotonya kah?
atau
pengantinya kah?
hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER