NUFFNANG AD

Monday, August 10, 2009

MAJLIS HARI KUALITI 2008

Adik manis bertiga yang sgt suka gbr mereka diambil...

Agenda: Majlis Anugerah Kualiti 2008
Venue: Permata Ballroom, Puteri Pacific Hotel
Date: 07 ogos 2009
Tema: Glittering and Glamorous (UuuUUUuuuu)

Diadakan juga sempena persaraan CEO kami, dan sambutan majlis hari lahir beliau yang jatuh pada hari sebelumnya
Saya telah dilantik oleh urusetia majlis untuk menjadi anggota Unit Protokol. Antara tugasnya:

a. Memastikan para peserta bersedia awal di dalam dewan
b. Menyelia susunatur kerusi ketika sesi penggambaran
c. Menjaga trafik tetamu dalam dewan
d. Menjaga adat resam orang melayu (haha)
e. Makan dan minum

Tapi sebenarnya, saya telah diarah untuk menjadi pengiring kepada Dato, dan memakai kan beliau bunga rosset, oh satu penghormatan tu...syukur2

Ini adalah hidangan yang saya makan pada malam tersebut
Saya tak amik banyak malam ni...
Sebab saya kena menjadi juruacara untuk persembahan khas dari opis kami (suara latar)
Malam tu mmg agak happening sebab ada beberapa perkara yang tak diplan terjadi juga dan buatkan orang ketawa terbahak2


Saya tiada dalam gbr di atas...

Ini adalah gambar para tetamu yang memperagakan pelbagai jenis pakaian
Masing2 adalah sangat supportive dan beri komitmen
Yela dinner opis bukan selalu, so dah ada chance tu, bergaya sakan la
Ada yang siap bawak mak andam peribadi,
Make up di kiosk berdekatan
Tempah baju mahal2
dan saya sangat seronok dengan situasi itu

Diharap akan ada lagi dinner seperti ini
Di mana semua orang dapat berkumpul, dan bertemu dan berketawa2

Terima kasih saya ucapkan pada semua pihak yang banyak membantu dalam menjayakan majlis ini. kerjasama anda amtlah dihargai...

10 comments:

Hint PerihaL said...

no comment..mu aku xde..boikot!!

myself said...

masa gbr ni kan ada seseorang yang ko suka, tu pasal takda ko, ko segan untuk bergambar bersama...kahkah

Yazid Husain said...

semua gumbira

yginsaf4 said...

sonoknyerrr..

~~DucKneSs~~ said...

seronot kalo dapat rakan sekerja yang sama kapla..enjoys..

ms. diya said...

kenapa ada satu muka macam kene blurr?

hazali said...

yazid & en me:
memang sgt seronok, ada mcm2 orang dan mcm2 gaya dan mcm persembahan

hazali said...

duck:
memang seronok duck, boleh buat aktiviti bersama2 dan saling ketawa mcm org gila...

diyabest:
ohhh itu rasanya salah kamera, tiba2 je blur muka mamat tu...tq

~~DucKneSs~~ said...

mau apply jdik ahli geng buleh ka?
bila permohonan dibukak?

Hint PerihaL said...

ni bukan satu geng..xskepala pon...smua muka2 plastik..kah3..

Zali, aku la camera man..tu yg xde..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER