NUFFNANG AD

Thursday, August 27, 2009

Terbang Terbang di Hutan Bandar Mutiara Rini

Venue: Hutan Bandar Mutiara Rini
Time: 6.00 petang (sebelum puasa)
Theme: Terbang terbang mcm rama rama
Objective: Cika dan Lina dapat keje kat UPM, amik gbr sebagai kenangan2

Bertepatan dengan musim balik ke kampung dan tema air asia "now everyone can fly"
jadi sang sahabatku ini buat aksi stunt dengan terbang dari besi kuning tu, 2,3 kali juga la, tapi gbr ni mmg first shoot la, loncatan ke2 nyaris hempap aku...hehe. manakala seorang teman lagi hanya mampu panjat dan tak berani terjun...sejuk katanya...haha
Cika, gadis yang dapat tawaran kerja di UPM Serdang, memang sgt suka bergambar...nah jadilah model aku yer,. seronok amik gbr makwe ni sebab sgt sporting (memang suka kena amik gbr). katanya, kalau ada kesempatan akan kembali untuk bergambar. kataku, maybe raya akan ambil gbr lagi...pakai cantik2 arrr...
Wajah kawan2, yang pun suka gambar diambil...untuk kenangan dalam FB...Mungkin Syawal nanti kita akan bergambar2 lagi tapi versi baju Melayu la kot... Insyaallah

Riangnya ketawa...Semoga ketawa2 ini akan mekar2 selalu...Untuk tempahan bergambar, boleh hubungi saya yer, apa yang penting, sporting2 sudah...hehe. thanks semua...

5 comments:

Yazid Husain said...

nice picture

~~DucKneSs~~ said...

wehh..bukak untuk tempahan ek?nak!!nak tempah!!

aku nak tempah ko untuk gambar raya femli aku nanti..buleh? ngehehe

yginsaf4 said...

nice shot.. salam ramadhan

ms. diya said...

blur lagi. :P

Hint PerihaL said...

haih..tinggal kenangan la nmpk gayanyer..cikah oh cikah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER