NUFFNANG AD

Monday, September 13, 2010

PINK ADALAH WARNA BAJU RAYA JALAN AKU TAHUN NI

Foto: Haa, inilah gua dalam Baju Pink, beranikan diri je la nak pakai...Eh, seluar pink pun ada, lupa nak amik gambar dengan seluar pink. Cool Tak?
Assalamualaikum, aku rajin je nak update2  entry kebelakangan ini.  Salahkan blog template aku ni yang membenarkan aku upload gambar2 bersize besar. Aku Suka. Haha. Korang berdepan ke kesukaran nak load page blog aku ni, harap maaf. TQ. Eh, aku tak sempat nak cerita persiapan raya aku.  Tahun ni baju raya aku warna coklat, langsir, dinding rumah,  contact lens pun warna coklat, haaah, meriah kau mak ngah.
Foto: Gua selamber je shopping kat Kedai ni. Hahaha. Banyak duit abah aku nak shopping kat sini, mana mampu, gua mampu berangan je beb. Nak gambar depan kedai ni pun dah segan, takut kena caj. Wahaha.

Manakala untuk baju jalan warna pink. Haa, meletup kau. Aku memang tak berani nak pakai kaler-kaler yang tak kena dengan kulit aku. Aku ni dahla kulit kaler hitam, so, agak macam tak kena plak dengan kaler-kaler lembut ni. So, selama ni aku memang play safe la dalam berpakaian ni. Tapi, makwe aku yang cun tu, cakap apa salahnya try, so aku try la…Gua nak pakai masa pergi kenduri kahwin Haidar-Shima nanti pada 25.09.10 kat Kampung Pengantin tu nanti. Haha. Meriah2. Eh, 26 tu birthday aku. Saja nak bagatau, yang aku akan berumur suku abad…Wahhh. Ok, gua nak pergi beraya Rumah Puan Mariyati jap, semoga ada sate. Gua dahla sarap epal je pagi tadi dengan anak popia. Salam.

7 comments:

~~DucKneSs~~ said...

cayalah!!

pink gituhh..

~cik manis~ said...

pink gtuu. hehe

Un Phat Lee said...

pinky sioot. huhu :P

ZaliHazali said...

duck: kahkah, aku pun dah rasa tak boleh blah

ZaliHazali said...

manis: tu la, mencuba sesuatu yang baru...hitam(kulit) + pink (baju)

ZaliHazali said...

phatlee: tu la pasai...tinggal nak bergambar dgn pink2 yg lain je.haha

~Anne Hanafi~ said...

pink pon pink la bang.. cun apa... suweeeetttttt!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER