NUFFNANG AD

Wednesday, September 1, 2010

SOALAN - SOALAN KEPADA

Foto: Menjeling menggunakan ekor mata akan membuatkan tulang pipi lebih menonjol (ni gua reka sendiri)

 Soalan-soalan yang akan diajukan sebelum lulus jadi isteri gua
1.    Awak2, kalau saya tengah shoot orang kahwin, shoot model di tengah panas terik, beserta orang yang ramai, bunyi bising, awak akan temankan saya ke?
2.    Awak2, kalau saya nak makan ayam masalla pukul 1230am, awak akan masakkan ke?
3.    Awak2, kalau bil henpon saya kena block, awak akan bukakan balik ke?
4.    Awak2, kalau saya tido berdengkur, awak marah tak? Awak anggaplah itu alunan musik peneman di kala tidur.
5.    Awak2, boleh tak balik beraya rumah mama saya 2 tahun berturut2?
6.    Awak2, nak tak belajar mengambil gambar, photographer perempuan cool tau tak…?
7.    Awak2, tahu tak, yang saya gemar membaca dan akan menghabiskan duit untuk membeli buku?
Eh, banyak la pulak awak2 nyer, ni baru sebahagian, ada 18 ratus lagi pertanyaan yang gua perlukan kepastian…haha. Oh, hari ini hari yang panjang bagi gua, dahla kena tinggal dengan Jai tadi…mesti gua tak boleh lupa kenangan kena tinggal. Adoila. Ok, salam. Selamat berbuka puasa.

11 comments:

~~DucKneSs~~ said...

hoih..kna ada kuiz dlu ka?hahhaha..susah betol nak pass nih..




*weh, bukan ke ko dahde awek?ritu gtau aku kata dah ada..eleanor itu bukan awek yek..tu istri..hahah

ZaliHazali said...

duck: ada kuiz baru menarik sikit misi pencarian aku ni. hehe

eleanur tu nama dslr aku...duck, aku ajak dtg johor lagi ni.

duck, lagi satu, kalau terer cari aku di facebook. haha

nurayunni said...

kalau mcm nie nak buat soaln jgk lar utk bkal husbnd..huhu

.::lin::. said...

abg...agak2 kalo kekaseh ati failed satu soklan..leh retest x??? hehehe

ZaliHazali said...

nurayunni: haruslah buat banyak kuiz2 kepada bakal husband...jadi nanti takkan ada perkara berbangkit dihari muka.

tryla...

ZaliHazali said...

lin: boleh, biasanya akan diberi 3 nyawa, so, kiranya boleh jawab 2 kali salah

kalau salah 3 kali, boleh ceraikan je...haha

aZLiNa aZiZ said...

Salam ziarah. Hahah. Ok, cute ada kuiz2 ni semua. Pilih pasangan kerana ALLAH, insya-ALLAH rumahtangga dalam keredhaan-Nya. ;p

p/s: kalau tak ada gambar, still boleh join contest. Gambar as cuci mata ;p. Eh, kata suka snap2 gambar. Tak kan tak da gambar raya sekeping dua kot ;p

~~DucKneSs~~ said...

hahha..johor ko area mana eh?aku de kawan kat JB kot, buleh la ngaco dia jugak..hahaha..ko nak banje makan tetiap ari kn?hehehe



owh, cabaran FB tu akan aku sahut..woot woottt..

nur aisya humaira said...

byknye syarat...
semoga kamo jumpe dgn bakal isteri itu...ngeh2...;)

Yazid Husain said...

ooo.

kuiz for long jacket n short skirt

shayra hint said...

1) soalan dengkur : aku sangat suka! ko paham2 suda :P

2)balik raya rumah ko berturut2, ehem.. aku hrap mrs zali setuju. ~~ ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER