NUFFNANG AD

Wednesday, September 29, 2010

SUSAH ADA GF YANG CANTIK-CANTIK NI

Assalamualaikum…Lately ni gua merasakan hidup gua serabut…Sebab, makwe-makwe gua yang semua moody je. Penatlah kanda, dinda. Fahamlah kanda ni. Dahla batuk ni makin menjadi2, rambut dah panjang, jambang tak cukur, dah macam pengemis dah diri kanda ni. Bukan kanda takmau or penat nak layan karenah-karenah dinda, tapi, kadang2 kanda nak pinjam sikit je space. Untuk flirt dengan adik manis lain. Ehh, takla. Just kadang-kadang nak ada masa bersendiri juga. 
Foto: Ikan siakap masak limau kot, aku pun tak ingat nama masakan ni...Makan je la. Tensen2 elok makan siakap dengan air laici.
Kanda sayang kat dinda2 semua. Serius. Cuma, apakata dinda2 plak yang ceriakan kanda, buat kanda ketawa, buatkan kanda sandwich, belikan kanda ubat batuk, teringin juga kadang2 dimanjakan. Wahh. Sori kalau kanda ada tersalah cakap, kanda ni hamba yang hina, tak lekang dari melakukan kesilapan. Erm, rindu plak nak makan2 dengan dinda2 semua. Hehe (Ada maksud tersirat ni) Dinda2 sila fahamkan.
Foto: Nasi Lemak Hijau. Lepas makan terus jadi hulk. Tengokla aku ni. Ala, gemuk kurus tak kisah yang penting hati baik, dengan kulit licin. eh


Eleanur P/S: Tadi call EX-GF, lama tak borak. Dia happy. Gua pun nak happy dan ketawa2 juga.

3 comments:

Yazid Husain said...

adeh sedapnya makanan dekat malasysia

~~DucKneSs~~ said...

uih..'dinda's ke nih? byk stok nmpk..heheheh..tu la kn..org hensem mmg ramai peminat.. *wink wink


oih oih..lapo tgk ikan itu..lapo!!!!!

Elvira Jay Arianna said...

sy tertipu betul=))
gat GF yg mane ...
well really caught me with that title..;) wink

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER