NUFFNANG AD

Monday, May 25, 2009

PENYEJUK BADAN DAN MINDA



TAJUK:PENYEJUK BADAN DAN MINDA

TEMPAT: Di kedai2 makan area danga bay, tak berapa nak ingat la kat mana
SEDAP: Sedap tak ingat, yela, selepas je kami habis meeting kat PERSADA, jadi encik drebar, mengajak kami pergi minum untuk menghilangkan rasa dahaga...
berikutan cuaca panas, kebelakangan ni, jadi ingin sekali merasa AIR JELLY di sini..
so, memang sedap la pasal dalamnya ada variasi buahan2 tropika...ada rasa masam, masin, manis dan sejuk
lagipun, tempat minum ni pun agak redup juga, sesuai untuk minum2 petang bersama keluarga...jadi kalau sesapa yang singgah ke danga bay, jangan lupa cari kedai kayu sederet...(taktau la nama dia apa)...dan sila order air JELLY
Ohye, ada rasa durian belanda juga...
AKU SYORKAN: Pergilah mencuba...sebab, sejuk tau...rasa nyaman je...

4 comments:

Yazid Husain said...

en driver ini terer tempat best.

aq tidak pernah try sila bawak kami

CATZ said...

nampak sgt sedappppnya..
tgk rupa paras mcm yg saya mkn di YOng yong sebelah tiptop ikan bakar JB..kat situ ke?
kat yong-yong tuh ice jelly dia mmg sgt sedap...

Hint PerihaL said...

tq bawak aku g tiptop..hahaha..sedap2..

memanglumayan said...

sodappnyerrr.. ingatkan nk gi semalam, tapi kat danga bay ader jom heboh larr fulakkks..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

NUFFNANG AD

Siapa Online?

MY YAHOO MESSENGER